denne vil jeg gerne lave by sandy
sandy
sandy denne vil jeg gerne lave
Products I Covet
from Esmeralda's blog.Det vil jeg gerne lære! by maricela
maricela
maricela from Esmeralda's blog.Det vil jeg gerne lære!
DIY and Crafts
her vil jeg bo... by PinselSara
PinselSara
PinselSara her vil jeg bo...
alt mulig...
Hej! Denne video viser hvordan du kan lave din helt egen taske ud af gavepapir… by joy
joy
joy Hej! Denne video viser hvordan du kan lave din helt egen taske ud af gavepapir…
Favorites
Jeg postede et billede af den her kage på Instagram og I var flere, der gerne ville have opskriften,... by louellaa
louellaa
louellaa Jeg postede et billede af den her kage på Instagram og I var flere, der gerne ville have opskriften,...
I N T E R I O R
Jeg synes, at de her rumdelere kan være en fantastisk god løsning, specielt hvis man bor i en 1-værelses lejlighed og gerne vil separere spiseafsnit og seng. Hvis man ikke har ret højt til loftet, kan man bare nøjes med at gøre sine rumdelere lidt lavere, så de ikke dominerer rummet :) Jeg ha.... by batjas88
batjas88
batjas88 Jeg synes, at de her rumdelere kan være en fantastisk god løsning, specielt hvis man bor i en 1-værelses lejlighed og gerne vil separere spiseafsnit og seng. Hvis man ikke har ret højt til loftet, kan man bare nøjes med at gøre sine rumdelere lidt lavere, så de ikke dominerer rummet :) Jeg ha....
Favorites
vil rigtig gerne have et pindsvin i haven by proteamundi
proteamundi
proteamundi vil rigtig gerne have et pindsvin i haven
Favorites
Min mor tippede mig om denne fantastiske sofa - den er bygget ud af de trækasser som Angar (firmaet hun arbejder for laver). De sælges ved Trævarerfabrikkernes udsalg. Fantastisk kasser som kan bruges til meget, og tror jeg skal lave sådan en i mit sommerhus :) by louellaa
louellaa
louellaa Min mor tippede mig om denne fantastiske sofa - den er bygget ud af de trækasser som Angar (firmaet hun arbejder for laver). De sælges ved Trævarerfabrikkernes udsalg. Fantastisk kasser som kan bruges til meget, og tror jeg skal lave sådan en i mit sommerhus :)
I N T E R I O R
Små søde lakridskys - Sølle 3 ingredienser? Sølle 10 minutter i køkkenet? Tænk sig, at det, sølle det, kan føre til mavepine og let lakridskvalme bagefter? ;-) Jeg afholdt stopmadspilds-weekend denne weekend. Jeg fik brugt overskudslagre af alt muligt, lige fra by louellaa
louellaa
louellaa Små søde lakridskys - Sølle 3 ingredienser? Sølle 10 minutter i køkkenet? Tænk sig, at det, sølle det, kan føre til mavepine og let lakridskvalme bagefter? ;-) Jeg afholdt stopmadspilds-weekend denne weekend. Jeg fik brugt overskudslagre af alt muligt, lige fra
I N T E R I O R
De siste par årene har jeg bakt baket 115 stk slike sjokoladekaker som denne. Jeg har tatt bilde ... by patsy
patsy
patsy De siste par årene har jeg bakt baket 115 stk slike sjokoladekaker som denne. Jeg har tatt bilde ...
Clothes
I sidste fik jeg disse lækre soya-lime stegte peberfrugter med ristet sesam som tilbehør til min aftensmad. Jeg er vild med asiatisk mad og denne ret indeholder nogle af mine yndlings smagsgivere – nemlig soya og lime. Næste gang vil jeg forsøge at komme disse peberfrugter i friske forårsruller og servere … by louellaa
louellaa
louellaa I sidste fik jeg disse lækre soya-lime stegte peberfrugter med ristet sesam som tilbehør til min aftensmad. Jeg er vild med asiatisk mad og denne ret indeholder nogle af mine yndlings smagsgivere – nemlig soya og lime. Næste gang vil jeg forsøge at komme disse peberfrugter i friske forårsruller og servere …
I N T E R I O R
Jeg har hygget mig med at lave en læs-let/læs-selv decemberhistorie på 24 kapitler til August. Jeg har selv skrevet, tegnet og farvet. Jeg... by Gloria Jean s4l68
Gloria Jean s4l68
Gloria Jean s4l68 Jeg har hygget mig med at lave en læs-let/læs-selv decemberhistorie på 24 kapitler til August. Jeg har selv skrevet, tegnet og farvet. Jeg...
Favorites
vil by prosperityjoie
Det er præcis sådan et bord, jeg regner med vi skal lave..... by socorro
socorro
socorro Det er præcis sådan et bord, jeg regner med vi skal lave.....
separate with comma
Jeg elsker bare at lave perleplader med mine drenge. De bliver så dygtige - og jeg har også udviklet mig i disciplinen #perleplader #guguppereastside #williamogoscar #verdenskort #jegmåttehenteflereblåperler by louellaa
louellaa
louellaa Jeg elsker bare at lave perleplader med mine drenge. De bliver så dygtige - og jeg har også udviklet mig i disciplinen #perleplader #guguppereastside #williamogoscar #verdenskort #jegmåttehenteflereblåperler
I N T E R I O R
This pinner has a lot of Winnie the Pooh character cross stitch diagrams on her board "Projekter, jeg vil prøve" by norma
norma
norma This pinner has a lot of Winnie the Pooh character cross stitch diagrams on her board "Projekter, jeg vil prøve"
graphicDESIGN
Min bolig føles vildt kedelig efter at have set disse 33 fantastiske ting. Jeg vil have allesammen, især nr. 5. by patsy
patsy
patsy Min bolig føles vildt kedelig efter at have set disse 33 fantastiske ting. Jeg vil have allesammen, især nr. 5.
Clothes
Intet mindre. Dét søgte jeg på da jeg skulle lave feriekage til mine kolleger og der blev ønsket "chokoladekage med chokolade på". Hm, man b... by louellaa
louellaa
louellaa Intet mindre. Dét søgte jeg på da jeg skulle lave feriekage til mine kolleger og der blev ønsket "chokoladekage med chokolade på". Hm, man b...
I N T E R I O R
de vil by Ro_bemol
Så blev mit tæppe #coloursandsquares færdig så skal jeg nok prøve at lave en opskrift på kanten på min blog. #hækleprojekt #crochetaddict #nothingisordinary_ #crochetersofinstagram #instacrochet #crochet #hækle #rainbow_wall #virka #hekle #häkeln #ganchillo #littlethingsinlife #hæklet #crochetblanket by patsy
patsy
patsy Så blev mit tæppe #coloursandsquares færdig så skal jeg nok prøve at lave en opskrift på kanten på min blog. #hækleprojekt #crochetaddict #nothingisordinary_ #crochetersofinstagram #instacrochet #crochet #hækle #rainbow_wall #virka #hekle #häkeln #ganchillo #littlethingsinlife #hæklet #crochetblanket
Clothes
Denne kage har vi lavet et par gange og den er bare virkelig lækker. Jeg er helt skør med mousse. Citron, chokolade, kaffe eller bær. ... by patsy
patsy
patsy Denne kage har vi lavet et par gange og den er bare virkelig lækker. Jeg er helt skør med mousse. Citron, chokolade, kaffe eller bær. ...
Clothes
Reklame for @warmnordic ❤️. Jeg har skrevet om farverig indretning på bloggen, og vist hvor smukt denne lampe fungerer både i stuen og på… by louellaa
louellaa
louellaa Reklame for @warmnordic ❤️. Jeg har skrevet om farverig indretning på bloggen, og vist hvor smukt denne lampe fungerer både i stuen og på…
I N T E R I O R
Denne lækre pasta med cremet hvidløgssauce tager kun 30 minutter at lave og så kan den laves i én gryde eller pande - One Pot Pasta kaldes det :-) by louellaa
louellaa
louellaa Denne lækre pasta med cremet hvidløgssauce tager kun 30 minutter at lave og så kan den laves i én gryde eller pande - One Pot Pasta kaldes det :-)
I N T E R I O R
Det er ikke jeg heller, tenker jeg by Berit Papirdilla
Berit Papirdilla
Berit Papirdilla Det er ikke jeg heller, tenker jeg
Art Journal
2,736 Likes, 18 Comments - Randi Lockertsen (@rooms_by_randi) on Instagram: “Skattejakt Her fant jeg @berit.home Se så delikat nydelige bilder å se inne hos denne…” by leann
leann
leann 2,736 Likes, 18 Comments - Randi Lockertsen (@rooms_by_randi) on Instagram: “Skattejakt Her fant jeg @berit.home Se så delikat nydelige bilder å se inne hos denne…”
beautiful photography
Apropos pæne håropsætninger… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Jeg havde faktisk planlagt at lave en fin frisure i aften, da jeg havde en aftale med Nicoline og Pernille om at tage i byen, by louellaa
louellaa
louellaa Apropos pæne håropsætninger… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Jeg havde faktisk planlagt at lave en fin frisure i aften, da jeg havde en aftale med Nicoline og Pernille om at tage i byen,
I N T E R I O R
"Livet her i kolonien giver mig tid til at lave ting, som jeg ellers ikke ville, og det er meget befriende" by louellaa
louellaa
louellaa "Livet her i kolonien giver mig tid til at lave ting, som jeg ellers ikke ville, og det er meget befriende"
I N T E R I O R
Cruella De Vil by beatriz
beatriz
beatriz Cruella De Vil
Disneyland
overvej denne fede busnel jakke by Elisa Jensen
Elisa Jensen
Elisa Jensen overvej denne fede busnel jakke
Modetøj Kvinder
VIL,© Paul Vu by beatriz
beatriz
beatriz VIL,© Paul Vu
Disneyland
Cruella De Vil by beatriz
beatriz
beatriz Cruella De Vil
Disneyland