Hun lægger pastaen ned i samme gryde som grøntsagerne. Når jeg finder ud af hvorfor, så får jeg lyst til at prøve det med det samme. by louellaa
louellaa
louellaa Hun lægger pastaen ned i samme gryde som grøntsagerne. Når jeg finder ud af hvorfor, så får jeg lyst til at prøve det med det samme.
I N T E R I O R
Her er det hæklede bagværk som jeg havde lavet til ungernes slikbutik. Slikbutikken er et af de sødeste projekter jeg har lavet til mine børn. Jeg er vild med at der findes så mange forskellige ops… by louellaa
louellaa
louellaa Her er det hæklede bagværk som jeg havde lavet til ungernes slikbutik. Slikbutikken er et af de sødeste projekter jeg har lavet til mine børn. Jeg er vild med at der findes så mange forskellige ops…
I N T E R I O R
De to her er jeg næsten nød til at eje. Så kan jeg også tage Facebook med mig ud i det virkelige liv.  "Like". :) by kiwannnza
kiwannnza
kiwannnza De to her er jeg næsten nød til at eje. Så kan jeg også tage Facebook med mig ud i det virkelige liv. "Like". :)
gift idea
Skønhedsidealet for moderne kvinder er ret ofte umenneskelige og stiller ret høje krav til en kvinde og hendes hvordan hun ser ud. Ikke nok med at et slank sexet look sender signal om skønhed, det er også et udtryk for at man lever rigtigt, sundt og er i kontrol. Vi kan ikke alle være super tynde, slanke og ligne topmodeller men vi kan trods alt fremhæve vores bedste sider på bedste måde med hvordan vores påklædning ser ud. Du finder her råd til at hvordan du klæder dig bedst. En kvindes kropstype kan deles op i 5 forskellige typer som vil være disse: •	Æble formen med bred talje, smalle skuldre og slanke lår. •	Pære formen med brede hofter, lår og smalle skuldre. •	V form med brede skuldre og smalle hofter. •	Timeglas formen med store bryster, brede hofter og small talje. •	H form som er uden markeret talje overhovedet. Moden skifter hele tiden, og ofte ændrer den til at skulle passe forskellige dele af kroppen som skal fremhæves. Den ene gang er det skuldrene som skal fremhæves, den næste dag er det numsen eller måske overkroppen som skal vises. Det er ikke altid at forskellige tøj dele passer os alle sammen, da vi er skabt forskelligt, og som sådan vil nogle ting se forskelligt ud på os alt afhængig af kropstypen vi nu har. by Betina Hansen
Betina Hansen
Betina Hansen Skønhedsidealet for moderne kvinder er ret ofte umenneskelige og stiller ret høje krav til en kvinde og hendes hvordan hun ser ud. Ikke nok med at et slank sexet look sender signal om skønhed, det er også et udtryk for at man lever rigtigt, sundt og er i kontrol. Vi kan ikke alle være super tynde, slanke og ligne topmodeller men vi kan trods alt fremhæve vores bedste sider på bedste måde med hvordan vores påklædning ser ud. Du finder her råd til at hvordan du klæder dig bedst. En kvindes kropstype kan deles op i 5 forskellige typer som vil være disse: • Æble formen med bred talje, smalle skuldre og slanke lår. • Pære formen med brede hofter, lår og smalle skuldre. • V form med brede skuldre og smalle hofter. • Timeglas formen med store bryster, brede hofter og small talje. • H form som er uden markeret talje overhovedet. Moden skifter hele tiden, og ofte ændrer den til at skulle passe forskellige dele af kroppen som skal fremhæves. Den ene gang er det skuldrene som skal fremhæves, den næste dag er det numsen eller måske overkroppen som skal vises. Det er ikke altid at forskellige tøj dele passer os alle sammen, da vi er skabt forskelligt, og som sådan vil nogle ting se forskelligt ud på os alt afhængig af kropstypen vi nu har.
Tøj tips
Fondant er kageverdenens modellervoks! Det er ingen hemmelighed, at jeg synes fondant er noget sukkergriseri, og derfor er jeg ikke fan af fondantovertrukne kager. Men til gengæld overgiver jeg mig fuldt ud til fondantens muligheder, når det kommer til kagedekoration. Med de rette teknikker er det på ingen måde svært at lave de fineste kagedekorationer. … by louellaa
louellaa
louellaa Fondant er kageverdenens modellervoks! Det er ingen hemmelighed, at jeg synes fondant er noget sukkergriseri, og derfor er jeg ikke fan af fondantovertrukne kager. Men til gengæld overgiver jeg mig fuldt ud til fondantens muligheder, når det kommer til kagedekoration. Med de rette teknikker er det på ingen måde svært at lave de fineste kagedekorationer. …
I N T E R I O R
Indeholder affiliatelinks/Har igennem tiderne prøvet en del opskrifter af på pølsehorn - og når jeg siger en del, så vil det sige over 15 forskellige opskrifter i hvert fald. Det har aldrig lykkedes mig at finde den helt perfekte opskrift på pølsehorn, som bliver lige så gode som bagerens. by louellaa
louellaa
louellaa Indeholder affiliatelinks/Har igennem tiderne prøvet en del opskrifter af på pølsehorn - og når jeg siger en del, så vil det sige over 15 forskellige opskrifter i hvert fald. Det har aldrig lykkedes mig at finde den helt perfekte opskrift på pølsehorn, som bliver lige så gode som bagerens.
I N T E R I O R
Her har du oppskriften på en stor og deilig "Bollekake" med fyll av vaniljekrem og kanel. Kaken rekker til mange, og det du måtte ha til overs kan du fryse ned. Jeg tipper imidlertid at kaken er borte før du kommer så langt ...... by Divonsir Borges
Divonsir Borges
Divonsir Borges Her har du oppskriften på en stor og deilig "Bollekake" med fyll av vaniljekrem og kanel. Kaken rekker til mange, og det du måtte ha til overs kan du fryse ned. Jeg tipper imidlertid at kaken er borte før du kommer så langt ......
DOSE MOMENTO
Hatt en veldig hyggelig kveld med mange herlige folk på besøk i pop opp butikken og endelig skulle mitt vakre runde bord få en ny eier. @silje_sin var den heldige nye eier og glad er jeg for at det ble nettopp henne, for da vet jeg det kommer til et hjem som vet å sette pris på det. Fin kveld der ute by DeeDeeBean
DeeDeeBean
DeeDeeBean Hatt en veldig hyggelig kveld med mange herlige folk på besøk i pop opp butikken og endelig skulle mitt vakre runde bord få en ny eier. @silje_sin var den heldige nye eier og glad er jeg for at det ble nettopp henne, for da vet jeg det kommer til et hjem som vet å sette pris på det. Fin kveld der ute
Furniture
Sådan blev dette års hjemmelavet juletræer. Efter at have været træt af gran i mange år, er det som om det er det eneste rigtige i år - og sådan her blev de to, jeg lavede til mig selv. Jeg har ogs... by louellaa
louellaa
louellaa Sådan blev dette års hjemmelavet juletræer. Efter at have været træt af gran i mange år, er det som om det er det eneste rigtige i år - og sådan her blev de to, jeg lavede til mig selv. Jeg har ogs...
I N T E R I O R
Goodmorgen piger! Jeg er blevet vild med fletninger på det sidste! – Specielt de lidt løse og rodede af slagsen og den såkaldte “waterfall braid”, som jeg tidligere har lavet en video guide til HER. N by louellaa
louellaa
louellaa Goodmorgen piger! Jeg er blevet vild med fletninger på det sidste! – Specielt de lidt løse og rodede af slagsen og den såkaldte “waterfall braid”, som jeg tidligere har lavet en video guide til HER. N
I N T E R I O R
Synes det er skummelt når jeg får lyst til å lage ting jeg finner på interiøblogger by socorro
socorro
socorro Synes det er skummelt når jeg får lyst til å lage ting jeg finner på interiøblogger
separate with comma
I sidste fik jeg disse lækre soya-lime stegte peberfrugter med ristet sesam som tilbehør til min aftensmad. Jeg er vild med asiatisk mad og denne ret indeholder nogle af mine yndlings smagsgivere – nemlig soya og lime. Næste gang vil jeg forsøge at komme disse peberfrugter i friske forårsruller og servere … by louellaa
louellaa
louellaa I sidste fik jeg disse lækre soya-lime stegte peberfrugter med ristet sesam som tilbehør til min aftensmad. Jeg er vild med asiatisk mad og denne ret indeholder nogle af mine yndlings smagsgivere – nemlig soya og lime. Næste gang vil jeg forsøge at komme disse peberfrugter i friske forårsruller og servere …
I N T E R I O R
Det her er min absolutte yndlings forret, fordi den smager sindssygt godt, er meget simpel og nem at lave og så har jeg endnu ikke stødt på nogen, der ikke elsker den, som jeg gør. Retten er til forholdvis mange personer, men du kan sagtens halvere opskriften.Kartoffelrøsti-tårnet, som je by louellaa
louellaa
louellaa Det her er min absolutte yndlings forret, fordi den smager sindssygt godt, er meget simpel og nem at lave og så har jeg endnu ikke stødt på nogen, der ikke elsker den, som jeg gør. Retten er til forholdvis mange personer, men du kan sagtens halvere opskriften.Kartoffelrøsti-tårnet, som je
I N T E R I O R
På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld … by louellaa
louellaa
louellaa På det seneste har jeg eksperimenteret med, og haft held til, at fremstille en salt version af den kendte og elskede kageklassiker – rouladen. Jeg husker desværre ikke længere, hvor jeg fik ideen til den saltede roulade, i stedet for den søde fra, men i hvert fald arbejdede jeg videre på den og nu er madrouladen med salatfyld …
I N T E R I O R
Er du træt af den servanlige pasta og kødsauce så er her alternativet. Smid det i et ildfast fad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret. 500 g. Hakket oksekød 1 stort løg hakket 1 fed hvidløg hakket Jeg købte en pose med friske grønsager som lige… by louellaa
louellaa
louellaa Er du træt af den servanlige pasta og kødsauce så er her alternativet. Smid det i et ildfast fad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret. 500 g. Hakket oksekød 1 stort løg hakket 1 fed hvidløg hakket Jeg købte en pose med friske grønsager som lige…
I N T E R I O R
Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere by louellaa
louellaa
louellaa Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere
I N T E R I O R
"Livet her i kolonien giver mig tid til at lave ting, som jeg ellers ikke ville, og det er meget befriende" by louellaa
louellaa
louellaa "Livet her i kolonien giver mig tid til at lave ting, som jeg ellers ikke ville, og det er meget befriende"
I N T E R I O R
Min mor tippede mig om denne fantastiske sofa - den er bygget ud af de trækasser som Angar (firmaet hun arbejder for laver). De sælges ved Trævarerfabrikkernes udsalg. Fantastisk kasser som kan bruges til meget, og tror jeg skal lave sådan en i mit sommerhus :) by louellaa
louellaa
louellaa Min mor tippede mig om denne fantastiske sofa - den er bygget ud af de trækasser som Angar (firmaet hun arbejder for laver). De sælges ved Trævarerfabrikkernes udsalg. Fantastisk kasser som kan bruges til meget, og tror jeg skal lave sådan en i mit sommerhus :)
I N T E R I O R
Virkelig lækre og elegante julebrød kurve hæklet i Ribbon båndgarn. Jeg er virkelig vild med dem, og de er elsket af familien og venner som værtinde gaver mm. Og helt perfekte her til juletid❤️ De er lavet i 2 størrelser. Stor: Bund ca. 18 cm, Højde ca. 8.5 cm. Lille: Bund ca. 12 cm, Højde ca. 6.5 cm. Forbrug: Ca. Stor: 190g Lille: 105g Jeg bruger Hobbii Ribbon, som er 100% bomuld og fås i mange skønne farver. Se dem HER Som pynt har jeg monteret et stykke læderrem hen over kanten. Det give... by louellaa
louellaa
louellaa Virkelig lækre og elegante julebrød kurve hæklet i Ribbon båndgarn. Jeg er virkelig vild med dem, og de er elsket af familien og venner som værtinde gaver mm. Og helt perfekte her til juletid❤️ De er lavet i 2 størrelser. Stor: Bund ca. 18 cm, Højde ca. 8.5 cm. Lille: Bund ca. 12 cm, Højde ca. 6.5 cm. Forbrug: Ca. Stor: 190g Lille: 105g Jeg bruger Hobbii Ribbon, som er 100% bomuld og fås i mange skønne farver. Se dem HER Som pynt har jeg monteret et stykke læderrem hen over kanten. Det give...
I N T E R I O R
Ripple throw Jeg har tilføjet lidt farve til mit soveværelse, med et nyt tæppe fra Muuto i en rustrød farve. Det bløde bomuldstæppe, Ripple, er vævet med en unik teknik fra modebranchen. Fra afstand ser tæppet ensartet ud, men kommer du lidt tættere på ser man et fint mønster i flere farver, der ændrer sig alt efter hvordan det ligger. Ripple-tæppet er designet af en af de mest talentfulde danske designere når det kommer til farver, Margrethe Odgaard. I’ve added a bit of colour to my bedroom, by louellaa
louellaa
louellaa Ripple throw Jeg har tilføjet lidt farve til mit soveværelse, med et nyt tæppe fra Muuto i en rustrød farve. Det bløde bomuldstæppe, Ripple, er vævet med en unik teknik fra modebranchen. Fra afstand ser tæppet ensartet ud, men kommer du lidt tættere på ser man et fint mønster i flere farver, der ændrer sig alt efter hvordan det ligger. Ripple-tæppet er designet af en af de mest talentfulde danske designere når det kommer til farver, Margrethe Odgaard. I’ve added a bit of colour to my bedroom,
I N T E R I O R
Små søde lakridskys - Sølle 3 ingredienser? Sølle 10 minutter i køkkenet? Tænk sig, at det, sølle det, kan føre til mavepine og let lakridskvalme bagefter? ;-) Jeg afholdt stopmadspilds-weekend denne weekend. Jeg fik brugt overskudslagre af alt muligt, lige fra by louellaa
louellaa
louellaa Små søde lakridskys - Sølle 3 ingredienser? Sølle 10 minutter i køkkenet? Tænk sig, at det, sølle det, kan føre til mavepine og let lakridskvalme bagefter? ;-) Jeg afholdt stopmadspilds-weekend denne weekend. Jeg fik brugt overskudslagre af alt muligt, lige fra
I N T E R I O R
DIY hygge i køkkenet. Gamle treller fra byggepladsen bruges her som vægophæng til hylder ophængt med lædderstropper. Ved at anvende en gammel palderamme til hylderne får de samme farve som træet i trellerne. by louellaa
louellaa
louellaa DIY hygge i køkkenet. Gamle treller fra byggepladsen bruges her som vægophæng til hylder ophængt med lædderstropper. Ved at anvende en gammel palderamme til hylderne får de samme farve som træet i trellerne.
I N T E R I O R
Godmorgen! Et lille nyt projekt er skudt i gang herhjemme og jeg har allerede 1000 at ideer til hvordan det skal se ud. Vi er nået dertil hvor vi mangler by louellaa
louellaa
louellaa Godmorgen! Et lille nyt projekt er skudt i gang herhjemme og jeg har allerede 1000 at ideer til hvordan det skal se ud. Vi er nået dertil hvor vi mangler
I N T E R I O R
Apropos pæne håropsætninger… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Jeg havde faktisk planlagt at lave en fin frisure i aften, da jeg havde en aftale med Nicoline og Pernille om at tage i byen, by louellaa
louellaa
louellaa Apropos pæne håropsætninger… Det er blevet tid til at dele ugens frisure. Jeg havde faktisk planlagt at lave en fin frisure i aften, da jeg havde en aftale med Nicoline og Pernille om at tage i byen,
I N T E R I O R
Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter. by louellaa
louellaa
louellaa Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.
I N T E R I O R
Disse snackpinde er meget smukke og giver et elegant look til bordet med velkomstdrinks. Det kan være svært at sno butterdejen, men når man først har fanget teknikken, går det hurtigt. I filmen nedenfor viser jeg, hvordan forsnack'en laves. 1 plade butterdej 1 sammenpisket æg 1 lille håndfuld af hhv. sesamfrø, jomfrufrø og blå birkes… by louellaa
louellaa
louellaa Disse snackpinde er meget smukke og giver et elegant look til bordet med velkomstdrinks. Det kan være svært at sno butterdejen, men når man først har fanget teknikken, går det hurtigt. I filmen nedenfor viser jeg, hvordan forsnack'en laves. 1 plade butterdej 1 sammenpisket æg 1 lille håndfuld af hhv. sesamfrø, jomfrufrø og blå birkes…
I N T E R I O R
Når solen rigtigt bager ned fra en skyfri himmel og lysten til varm og lidt mere tung mad forsvinder, så er der nogle lette og klassiske sommerretter, som vinder indpas herhjemme hos os og der iblandt er altså en 80’er klassiker som maskeret blomkål. En ret som vist i grunden blev introduceret som en forret af Karolines køkken engang … by louellaa
louellaa
louellaa Når solen rigtigt bager ned fra en skyfri himmel og lysten til varm og lidt mere tung mad forsvinder, så er der nogle lette og klassiske sommerretter, som vinder indpas herhjemme hos os og der iblandt er altså en 80’er klassiker som maskeret blomkål. En ret som vist i grunden blev introduceret som en forret af Karolines køkken engang …
I N T E R I O R
Gør din julehilsen endnu mere personlig og glædelig med et DIY-julekort. Jeg har haft gang i julemandens værksted og lavet en masse forskellige gør-det-selv julekort. Alt fra Hama snefnug til origami juletræer. Følg tutorials nedenfor og lav selv et julekort til en kær. Julehilsner fra Idémageren Klip 6 firkanter, som grdvist bliver mindre og … by louellaa
louellaa
louellaa Gør din julehilsen endnu mere personlig og glædelig med et DIY-julekort. Jeg har haft gang i julemandens værksted og lavet en masse forskellige gør-det-selv julekort. Alt fra Hama snefnug til origami juletræer. Følg tutorials nedenfor og lav selv et julekort til en kær. Julehilsner fra Idémageren Klip 6 firkanter, som grdvist bliver mindre og …
I N T E R I O R
Bløde og lækre snegle med fyld af smør, persille, hvidløg og ost. Det er bare en god kombi! :-) Brug dem som tilbehør til mad eller suppe, i madpakken eller bare som et lækkert mellemmåltid :-)… by louellaa
louellaa
louellaa Bløde og lækre snegle med fyld af smør, persille, hvidløg og ost. Det er bare en god kombi! :-) Brug dem som tilbehør til mad eller suppe, i madpakken eller bare som et lækkert mellemmåltid :-)…
I N T E R I O R
Blomsterbinderen Else-Marie Andersen har et godt blik for skønheden i naturens materialer: de mange former og farver på mos og kogler, bær og frugtstande, på bark og tørre grene. I denne bog viser hun, hvordan man får det optimale ud af disse ting i juledekorationer i tidens smag og stil. Dekoratio.. by louellaa
louellaa
louellaa Blomsterbinderen Else-Marie Andersen har et godt blik for skønheden i naturens materialer: de mange former og farver på mos og kogler, bær og frugtstande, på bark og tørre grene. I denne bog viser hun, hvordan man får det optimale ud af disse ting i juledekorationer i tidens smag og stil. Dekoratio..
I N T E R I O R
Jeg elsker Verdens beste, og nå har den også fått en fantastisk slektning, som kommer fra Jessheim som er både kjekk og mørk. Elin med bloggen Krem.no har laget denne nydelige kreasjonen. Ser den ikke god ut? Elin er konditor og har vokst opp i Jessheim Hjemmebakeri, hun er derfor mer enn kvalifisert til å lage … by louellaa
louellaa
louellaa Jeg elsker Verdens beste, og nå har den også fått en fantastisk slektning, som kommer fra Jessheim som er både kjekk og mørk. Elin med bloggen Krem.no har laget denne nydelige kreasjonen. Ser den ikke god ut? Elin er konditor og har vokst opp i Jessheim Hjemmebakeri, hun er derfor mer enn kvalifisert til å lage …
I N T E R I O R