.ik ga vliegen vrijdag, hopelijk is er geen stewardess jarig:-( by dina
dina
dina .ik ga vliegen vrijdag, hopelijk is er geen stewardess jarig:-(
Second Eyes
I love you little one. Zware dagen. Zware weken, eigenlijk best een heel zwaar jaar. Emoties, stemmingen, verdriet. Woede. Het was er allemaal. Op sommige momenten geen idee hoe er mee om te gaan. De dagen zitten vol stress en dat gaat samen met nog veel oud zeer. Sorry schatje dat ik het soms even allemaal niet meer weet. Ik hou van jou. Sta op punten om op te geven, omdat ik denk dat ik het niet kan. Maar ik kan het wel. Wij kunnen dit wel. Het is niet makkelijk. Maar het is het zeker wel waard ♡ Liefs Mama by dina
dina
dina I love you little one. Zware dagen. Zware weken, eigenlijk best een heel zwaar jaar. Emoties, stemmingen, verdriet. Woede. Het was er allemaal. Op sommige momenten geen idee hoe er mee om te gaan. De dagen zitten vol stress en dat gaat samen met nog veel oud zeer. Sorry schatje dat ik het soms even allemaal niet meer weet. Ik hou van jou. Sta op punten om op te geven, omdat ik denk dat ik het niet kan. Maar ik kan het wel. Wij kunnen dit wel. Het is niet makkelijk. Maar het is het zeker wel waard ♡ Liefs Mama
Second Eyes
"Dat ik van je hou, is voor mij geen wonder, maar dat je ook van mij houdt, vind ik heel bijzonder." by gertrude
gertrude
gertrude "Dat ik van je hou, is voor mij geen wonder, maar dat je ook van mij houdt, vind ik heel bijzonder."
Designify
Deze ga ik maken voor de kerst. Prachtig is hij by gertrude
gertrude
gertrude Deze ga ik maken voor de kerst. Prachtig is hij
Designify
Ik ren en ik denk. Ik stop verbaasd. Waarom liep ik nou te rennen. Ik heb helemaal geen haast *Loesje* by gertrude
gertrude
gertrude Ik ren en ik denk. Ik stop verbaasd. Waarom liep ik nou te rennen. Ik heb helemaal geen haast *Loesje*
Designify
Ga ik zeker gebruiken! by sammsfamily
sammsfamily
sammsfamily Ga ik zeker gebruiken!
Favorites
Een normale receptie. Of toch niet zo normaal? Het ziet er indrukwekkend uit en er is geen gebruikt gemaakt van nieuwe technologie, puur en alleen design! by aimee
aimee
aimee Een normale receptie. Of toch niet zo normaal? Het ziet er indrukwekkend uit en er is geen gebruikt gemaakt van nieuwe technologie, puur en alleen design!
Reception ideas
Ik had weer eens zin om wat te haken. En dit keer besloot ik een binnenjasje te maken. Maar, anders dan normaal. Ik wilde namelijk geen opliggende zakken, zoals het meestal is bij gehaakte vesten, maa by gertrude
gertrude
gertrude Ik had weer eens zin om wat te haken. En dit keer besloot ik een binnenjasje te maken. Maar, anders dan normaal. Ik wilde namelijk geen opliggende zakken, zoals het meestal is bij gehaakte vesten, maa
Designify
kerstbonbons van mini negerzoenen. Al 3 jaar een hit op het kerstbuffet op school. hoe? Witte chocolade smelten (au bain marie) en een beetje op de negerzoen doen. Koffieboontje, ster of andere decoratie er op leggen en volledig af laten koelen. (in nog geen 30 minuten maak ik er 80...) tip: De overgebleven gesmolten chocolade gebruik ik om de etagère te decoreren) by gertrude
gertrude
gertrude kerstbonbons van mini negerzoenen. Al 3 jaar een hit op het kerstbuffet op school. hoe? Witte chocolade smelten (au bain marie) en een beetje op de negerzoen doen. Koffieboontje, ster of andere decoratie er op leggen en volledig af laten koelen. (in nog geen 30 minuten maak ik er 80...) tip: De overgebleven gesmolten chocolade gebruik ik om de etagère te decoreren)
Designify
Dat is toch geen partij ... by chasity
chasity
chasity Dat is toch geen partij ...
Health
Stewardess by ann
ann
ann Stewardess
Ilustration
Het inrichten van een tienerkamer is geen eenvoudige klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Daarom hebben wij 25 inspiratievolle kamers voor jong volwassenen uitgezocht. Ga er rustig samen met je zoon of dochter voor zitten en doe ideeën op voor de nieuw in te richten tienerkamer! by gertrude
gertrude
gertrude Het inrichten van een tienerkamer is geen eenvoudige klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Daarom hebben wij 25 inspiratievolle kamers voor jong volwassenen uitgezocht. Ga er rustig samen met je zoon of dochter voor zitten en doe ideeën op voor de nieuw in te richten tienerkamer!
Designify
fizzogotflow: Ik ga op reis en ik kom terug… ☞ #donttellmomyet by gertrude
gertrude
gertrude fizzogotflow: Ik ga op reis en ik kom terug… ☞ #donttellmomyet
Designify
Heb je zin in brood, maar eet je liever geen granen? Probeer dan dit havermout-banaan brood, zonder gluten. Ik bak dit brood vaak in het weekend, en vries dan een deel in zodat ik er de hele week plezier van heb. Je kunt het brood “zo” eten of beleggen met wat pindakaas, notenpasta of ander beleg naar smaak. #bananenbrood #havermout #oats #bananabread #recept #healthy #lifestyle #glutenfree by clarissa
clarissa
clarissa Heb je zin in brood, maar eet je liever geen granen? Probeer dan dit havermout-banaan brood, zonder gluten. Ik bak dit brood vaak in het weekend, en vries dan een deel in zodat ik er de hele week plezier van heb. Je kunt het brood “zo” eten of beleggen met wat pindakaas, notenpasta of ander beleg naar smaak. #bananenbrood #havermout #oats #bananabread #recept #healthy #lifestyle #glutenfree
Pastels
Al een lange tijd wou ik een stoere kussen maken maar ik kon geen leuke steek vinden. Tot dat ik deze steek tegen kwam. Toen ... by gertrude
gertrude
gertrude Al een lange tijd wou ik een stoere kussen maken maar ik kon geen leuke steek vinden. Tot dat ik deze steek tegen kwam. Toen ...
Designify
En dan is het voorbeeld ook nog eens in mijn dochter haar naam. Die ga ik dus echt maken! by gertrude
gertrude
gertrude En dan is het voorbeeld ook nog eens in mijn dochter haar naam. Die ga ik dus echt maken!
Designify
zit er idd vet uit! maar is dat een stereo type chinese. Omdat het ook racistisch is vind ik hem nog leuker xD by gertrude
gertrude
gertrude zit er idd vet uit! maar is dat een stereo type chinese. Omdat het ook racistisch is vind ik hem nog leuker xD
Designify
spierwitte kniekousjes (en altijd kreeg ik er weer vetvlekken in...) by gertrude
gertrude
gertrude spierwitte kniekousjes (en altijd kreeg ik er weer vetvlekken in...)
Designify
Tv wand van steigerhout. Ziet er stoer uit en geen kabel in het zicht! by aimee
aimee
aimee Tv wand van steigerhout. Ziet er stoer uit en geen kabel in het zicht!
Reception ideas
Gustav Klimt - Art Blog  Ik vind het een mooi schilderij. Er zijn veel verschillende kleuren gebruikt en er is ook een licht donker contrast. Ook is het een realistisch schilderij by proteamundi
proteamundi
proteamundi Gustav Klimt - Art Blog Ik vind het een mooi schilderij. Er zijn veel verschillende kleuren gebruikt en er is ook een licht donker contrast. Ook is het een realistisch schilderij
Favorites
Ik vind monchou altijd één van de lekkerste taarten. Ik heb er dan ook al velen gemaakt in mijn leven Nu is een monchou taart zonder monchou natuurlijk nie by katie
katie
katie Ik vind monchou altijd één van de lekkerste taarten. Ik heb er dan ook al velen gemaakt in mijn leven Nu is een monchou taart zonder monchou natuurlijk nie
holiday - christmas
Zelf tortilla chips maken is heel eenvoudig, ik maakte er eentje met kaassmaak door Parmezaanse kaas toe te voegen. Snelle en heerlijke snack! by gertrude
gertrude
gertrude Zelf tortilla chips maken is heel eenvoudig, ik maakte er eentje met kaassmaak door Parmezaanse kaas toe te voegen. Snelle en heerlijke snack!
Designify
Hoera het is kinderboekenweek! Elk jaar weer wordt er op veel scholen gewerkt aan het thema van dat jaar. Maar vergeten we dan niet iets? Het is een kinderBOEKENweek gericht op promotie van boeken en lezen. Vergeten we geen aandacht te besteden aan de wereld van het kinderboek? Er zijn verschillende manieren om dat te doen (en niet alleen tijdens de kinderboekenweek!). #JufBianca by dina
dina
dina Hoera het is kinderboekenweek! Elk jaar weer wordt er op veel scholen gewerkt aan het thema van dat jaar. Maar vergeten we dan niet iets? Het is een kinderBOEKENweek gericht op promotie van boeken en lezen. Vergeten we geen aandacht te besteden aan de wereld van het kinderboek? Er zijn verschillende manieren om dat te doen (en niet alleen tijdens de kinderboekenweek!). #JufBianca
Second Eyes
Batman kan ik als Robin natuurlijk nooit worden. Maar ik blijf er aan werken ;-) by dee
dee
dee Batman kan ik als Robin natuurlijk nooit worden. Maar ik blijf er aan werken ;-)
Comics
Er is dul | by darlene
In de liefde is geen plaats voor onverschilligheid. by gertrude
gertrude
gertrude In de liefde is geen plaats voor onverschilligheid.
Designify
Geweldige rok!! Deze ga ik zeker eens maken... by gertrude
gertrude
gertrude Geweldige rok!! Deze ga ik zeker eens maken...
Designify
testbeeld als er geen uitzending was. De tv begon pas 's middags. En later kregen we pas Nederland 3. by dee
dee
dee testbeeld als er geen uitzending was. De tv begon pas 's middags. En later kregen we pas Nederland 3.
Carnival
Techniek moet deel uitmaken van het onderwijs, het is opgenomen in de kerndoelen. Maar eigenlijk is techniek met kleuters helemaal geen grote opgave, het gaat vanzelf! In het artikel van vandaag leg ik je uit waarom techniek zo goed bij kleuters past, en hoe je dat dan inzet. Welke activiteiten doe je, welke boeken kun [...] by tasha
tasha
tasha Techniek moet deel uitmaken van het onderwijs, het is opgenomen in de kerndoelen. Maar eigenlijk is techniek met kleuters helemaal geen grote opgave, het gaat vanzelf! In het artikel van vandaag leg ik je uit waarom techniek zo goed bij kleuters past, en hoe je dat dan inzet. Welke activiteiten doe je, welke boeken kun [...]
glisten
Aaah ik ben verliefd! Deze ga ik maken met groep 7! Idee van 'Mini taller d'art' by gertrude
gertrude
gertrude Aaah ik ben verliefd! Deze ga ik maken met groep 7! Idee van 'Mini taller d'art'
Designify
Ga ik zeker uitproberen dan met de 4 seizoenen. by isrc
isrc
isrc Ga ik zeker uitproberen dan met de 4 seizoenen.
Favorites