.ik ga vliegen vrijdag, hopelijk is er geen stewardess jarig:-( by dina
dina
dina .ik ga vliegen vrijdag, hopelijk is er geen stewardess jarig:-(
Second Eyes
jup, en dan verlang ik naar een lichtje die een btj warmte geeft en als er dan ECHT geen licht is hou ik vast aan de woorden die ik mezelf vertel: het komt goed, echt waar, het duurt mischien een tijdje maar er zal weer licht zijn!! en elke keer als ik naar de zon kijk moet eventjes een beetje glimlachen en kan ik dansen op de wind die door de kleuren van mijn omgeving zingen by sophie
sophie
sophie jup, en dan verlang ik naar een lichtje die een btj warmte geeft en als er dan ECHT geen licht is hou ik vast aan de woorden die ik mezelf vertel: het komt goed, echt waar, het duurt mischien een tijdje maar er zal weer licht zijn!! en elke keer als ik naar de zon kijk moet eventjes een beetje glimlachen en kan ik dansen op de wind die door de kleuren van mijn omgeving zingen
lighter
Vesten… ik ben er verslaafd aan! Geen heerlijker kledingstuk dan een vest! Ik draag ze het liefst elke dag en heb er dan ook behoorlijk wat ;) Hoog tijd om weer eens een poging te wagen er ze… by gertrude
gertrude
gertrude Vesten… ik ben er verslaafd aan! Geen heerlijker kledingstuk dan een vest! Ik draag ze het liefst elke dag en heb er dan ook behoorlijk wat ;) Hoog tijd om weer eens een poging te wagen er ze…
Designify
I love you little one. Zware dagen. Zware weken, eigenlijk best een heel zwaar jaar. Emoties, stemmingen, verdriet. Woede. Het was er allemaal. Op sommige momenten geen idee hoe er mee om te gaan. De dagen zitten vol stress en dat gaat samen met nog veel oud zeer. Sorry schatje dat ik het soms even allemaal niet meer weet. Ik hou van jou. Sta op punten om op te geven, omdat ik denk dat ik het niet kan. Maar ik kan het wel. Wij kunnen dit wel. Het is niet makkelijk. Maar het is het zeker wel waard ♡ Liefs Mama by dina
dina
dina I love you little one. Zware dagen. Zware weken, eigenlijk best een heel zwaar jaar. Emoties, stemmingen, verdriet. Woede. Het was er allemaal. Op sommige momenten geen idee hoe er mee om te gaan. De dagen zitten vol stress en dat gaat samen met nog veel oud zeer. Sorry schatje dat ik het soms even allemaal niet meer weet. Ik hou van jou. Sta op punten om op te geven, omdat ik denk dat ik het niet kan. Maar ik kan het wel. Wij kunnen dit wel. Het is niet makkelijk. Maar het is het zeker wel waard ♡ Liefs Mama
Second Eyes
Dit is een waanzinnig interieur!Jammer dat ik op internet geen foto's kan vinden van daglicht gemaakte foto's...... by Makia55
Makia55
Makia55 Dit is een waanzinnig interieur!Jammer dat ik op internet geen foto's kan vinden van daglicht gemaakte foto's......
Furniture
Deze ga ik maken voor de kerst. Prachtig is hij by gertrude
gertrude
gertrude Deze ga ik maken voor de kerst. Prachtig is hij
Designify
Schitterende mat zwarte stalen schuifdeuren met kickplate in huis? Dan is er geen mooiere keus dan een Industriele Stalen Schuifdeur!! by gertrude
gertrude
gertrude Schitterende mat zwarte stalen schuifdeuren met kickplate in huis? Dan is er geen mooiere keus dan een Industriele Stalen Schuifdeur!!
Designify
Ik ren en ik denk. Ik stop verbaasd. Waarom liep ik nou te rennen. Ik heb helemaal geen haast *Loesje* by gertrude
gertrude
gertrude Ik ren en ik denk. Ik stop verbaasd. Waarom liep ik nou te rennen. Ik heb helemaal geen haast *Loesje*
Designify
Ga ik zeker gebruiken! by sammsfamily
sammsfamily
sammsfamily Ga ik zeker gebruiken!
Favorites
Een lekker gezond receptje, met een cheat tintje: Healthy kokosbollen met chocolade. Ik kon het niet laten… Ik had 3 eiwitten over en bedacht dat ik hier kokosbollen mee wilde maken. De kokosbollen van Pauline bevatten geen suiker en dat leek me een verantwoord idee. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven door havermout... LEES MEER... by dina
dina
dina Een lekker gezond receptje, met een cheat tintje: Healthy kokosbollen met chocolade. Ik kon het niet laten… Ik had 3 eiwitten over en bedacht dat ik hier kokosbollen mee wilde maken. De kokosbollen van Pauline bevatten geen suiker en dat leek me een verantwoord idee. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven door havermout... LEES MEER...
Second Eyes
Ik had weer eens zin om wat te haken. En dit keer besloot ik een binnenjasje te maken. Maar, anders dan normaal. Ik wilde namelijk geen opliggende zakken, zoals het meestal is bij gehaakte vesten, maa by gertrude
gertrude
gertrude Ik had weer eens zin om wat te haken. En dit keer besloot ik een binnenjasje te maken. Maar, anders dan normaal. Ik wilde namelijk geen opliggende zakken, zoals het meestal is bij gehaakte vesten, maa
Designify
Een normale receptie. Of toch niet zo normaal? Het ziet er indrukwekkend uit en er is geen gebruikt gemaakt van nieuwe technologie, puur en alleen design! by aimee
aimee
aimee Een normale receptie. Of toch niet zo normaal? Het ziet er indrukwekkend uit en er is geen gebruikt gemaakt van nieuwe technologie, puur en alleen design!
Reception ideas
Ik kan dit jaar geen aardappelen en groenten by dina
dina
dina Ik kan dit jaar geen aardappelen en groenten
Second Eyes
kerstbonbons van mini negerzoenen. Al 3 jaar een hit op het kerstbuffet op school. hoe? Witte chocolade smelten (au bain marie) en een beetje op de negerzoen doen. Koffieboontje, ster of andere decoratie er op leggen en volledig af laten koelen. (in nog geen 30 minuten maak ik er 80...) tip: De overgebleven gesmolten chocolade gebruik ik om de etagère te decoreren) by gertrude
gertrude
gertrude kerstbonbons van mini negerzoenen. Al 3 jaar een hit op het kerstbuffet op school. hoe? Witte chocolade smelten (au bain marie) en een beetje op de negerzoen doen. Koffieboontje, ster of andere decoratie er op leggen en volledig af laten koelen. (in nog geen 30 minuten maak ik er 80...) tip: De overgebleven gesmolten chocolade gebruik ik om de etagère te decoreren)
Designify
Dat is toch geen partij ... by chasity
chasity
chasity Dat is toch geen partij ...
Health
stewardess by ann
ann
ann stewardess
Ilustration
Het is weer tijd voor leuke zomerkapsels! Nu het weer warmer wordt, draag ik mijn haar niet graag zoals ik dat normaal in de winter of in de herfst doe… enter de allernieuwste zomerkapsels die deze lente en zomer furore gaan maken. Nieuwe zomerse haarkleuren, een lekker nieuwe haarsnit… ik ga zaterdag nog eens naar mijn kapper en heb er al helemaal zin in! Deze editie bestaat trouwens uit blonde kapsels (zie het als een uitgebreid pinspiration artikel voor mezelf ;)), de volgende dagen komen er by gertrude
gertrude
gertrude Het is weer tijd voor leuke zomerkapsels! Nu het weer warmer wordt, draag ik mijn haar niet graag zoals ik dat normaal in de winter of in de herfst doe… enter de allernieuwste zomerkapsels die deze lente en zomer furore gaan maken. Nieuwe zomerse haarkleuren, een lekker nieuwe haarsnit… ik ga zaterdag nog eens naar mijn kapper en heb er al helemaal zin in! Deze editie bestaat trouwens uit blonde kapsels (zie het als een uitgebreid pinspiration artikel voor mezelf ;)), de volgende dagen komen er
Designify
Kinderschoenen kopen, ik vind het echt een crime. Ik ben van nature geen shopper en daarom ben ik ontzettend blij met de opkomst van het online shoppen. Eigenlijk komt het er in de praktijk op neer dat ik ‘even snel’ iets uitzoek, in het mandje gooi en op hoop van zegen rustig thuis afwacht om te bekijken of het ook echt allemaal past. Dat kan, nou ja, moet, anders. Daarom deze tips en trics voor het (online) kopen van kinderschoenen! by sophie
sophie
sophie Kinderschoenen kopen, ik vind het echt een crime. Ik ben van nature geen shopper en daarom ben ik ontzettend blij met de opkomst van het online shoppen. Eigenlijk komt het er in de praktijk op neer dat ik ‘even snel’ iets uitzoek, in het mandje gooi en op hoop van zegen rustig thuis afwacht om te bekijken of het ook echt allemaal past. Dat kan, nou ja, moet, anders. Daarom deze tips en trics voor het (online) kopen van kinderschoenen!
lighter
Ik ben blij dat jij er bent ... by kerry
kerry
kerry Ik ben blij dat jij er bent ...
Cameras
Dit is de lekkerste Marokkaanse kip tajine die ik ooit heb gegeten. Letterlijk, ik kon er tijdens het koken niet vanaf blijven! Hier het recept voor deze heerlijke by gertrude
gertrude
gertrude Dit is de lekkerste Marokkaanse kip tajine die ik ooit heb gegeten. Letterlijk, ik kon er tijdens het koken niet vanaf blijven! Hier het recept voor deze heerlijke
Designify
Als ik er morgen niet meer ben..... by bernice
bernice
bernice Als ik er morgen niet meer ben.....
Aan de wand
Het inrichten van een tienerkamer is geen eenvoudige klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Daarom hebben wij 25 inspiratievolle kamers voor jong volwassenen uitgezocht. Ga er rustig samen met je zoon of dochter voor zitten en doe ideeën op voor de nieuw in te richten tienerkamer! by gertrude
gertrude
gertrude Het inrichten van een tienerkamer is geen eenvoudige klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Daarom hebben wij 25 inspiratievolle kamers voor jong volwassenen uitgezocht. Ga er rustig samen met je zoon of dochter voor zitten en doe ideeën op voor de nieuw in te richten tienerkamer!
Designify
Deze macaronisalade is verslavend lekker!!! Ik maak altijd een grote pan vol zodat we er meerdere dagen van kunnen eten. by gertrude
gertrude
gertrude Deze macaronisalade is verslavend lekker!!! Ik maak altijd een grote pan vol zodat we er meerdere dagen van kunnen eten.
Designify
Stifado is een heerlijk Grieks gerecht. Ik maak het in de slowcooker maar toen ik die nog niet had maakte ik het in de oven. Er bestaan veel recepten van... by dina
dina
dina Stifado is een heerlijk Grieks gerecht. Ik maak het in de slowcooker maar toen ik die nog niet had maakte ik het in de oven. Er bestaan veel recepten van...
Second Eyes
Deze macaronisalade is verslavend lekker!!! Ik maak altijd een grote pan vol zodat we er meerdere dagen van kunnen eten. by gertrude
gertrude
gertrude Deze macaronisalade is verslavend lekker!!! Ik maak altijd een grote pan vol zodat we er meerdere dagen van kunnen eten.
Designify
"Dat ik van je hou, is voor mij geen wonder, maar dat je ook van mij houdt, vind ik heel bijzonder." by gertrude
gertrude
gertrude "Dat ik van je hou, is voor mij geen wonder, maar dat je ook van mij houdt, vind ik heel bijzonder."
Designify
fizzogotflow: Ik ga op reis en ik kom terug… ☞ #donttellmomyet by gertrude
gertrude
gertrude fizzogotflow: Ik ga op reis en ik kom terug… ☞ #donttellmomyet
Designify
Welke kleuren kan ik gebruiken / kiezen als ik mijn industriële interieur in kerstsfeer ga inrichten? Dit is een vraag die ik vaak hoor. Ook al is het nog lang… by gertrude
gertrude
gertrude Welke kleuren kan ik gebruiken / kiezen als ik mijn industriële interieur in kerstsfeer ga inrichten? Dit is een vraag die ik vaak hoor. Ook al is het nog lang…
Designify
Heb je zin in brood, maar eet je liever geen granen? Probeer dan dit havermout-banaan brood, zonder gluten. Ik bak dit brood vaak in het weekend, en vries dan een deel in zodat ik er de hele week plezier van heb. Je kunt het brood “zo” eten of beleggen met wat pindakaas, notenpasta of ander beleg naar smaak. #bananenbrood #havermout #oats #bananabread #recept #healthy #lifestyle #glutenfree by clarissa
clarissa
clarissa Heb je zin in brood, maar eet je liever geen granen? Probeer dan dit havermout-banaan brood, zonder gluten. Ik bak dit brood vaak in het weekend, en vries dan een deel in zodat ik er de hele week plezier van heb. Je kunt het brood “zo” eten of beleggen met wat pindakaas, notenpasta of ander beleg naar smaak. #bananenbrood #havermout #oats #bananabread #recept #healthy #lifestyle #glutenfree
Pastels
zit er idd vet uit! maar is dat een stereo type chinese. Omdat het ook racistisch is vind ik hem nog leuker xD by gertrude
gertrude
gertrude zit er idd vet uit! maar is dat een stereo type chinese. Omdat het ook racistisch is vind ik hem nog leuker xD
Designify
Al een lange tijd wou ik een stoere kussen maken maar ik kon geen leuke steek vinden. Tot dat ik deze steek tegen kwam. Toen ... by gertrude
gertrude
gertrude Al een lange tijd wou ik een stoere kussen maken maar ik kon geen leuke steek vinden. Tot dat ik deze steek tegen kwam. Toen ...
Designify